Noutăţi

01 Noiembrie 2016

APIA prezentă la Indagra 2016 - Târgul internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei (02-06 Noiembrie)

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că participă, cu stand propriu, în perioada 02 - 06 noiembrie 2016, la cea de-a XXI-a ediţie a Târgului internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei – INDAGRA 2016.

Standul se află în pavilionul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale (platforma 12, Stand 12). Agenţia va prezenta celor interesaţi materiale de informare cu privire la schemele/măsurile de plată pe care le gestionează din fonduri europene şi respectiv de la bugetul naţional.

De asemenea, menţionăm că vineri, 04 noiembrie 2016, APIA va participa la conferinţa tematică PNDR 2014-2020 – Prezent și viitor. Evenimentul se va desfăşura începând cu ora 12:00 în cadrul Complexului Expoziţional ROMEXPO, sala Eminescu. Agenţia va fi reprezentată la conferinţă de către Directorul General, domnul Adrian PINTEA, care va susţine o prezentare privind Măsurile de dezvoltare rurală PNDR 2014 – 2020 gestionate de APIA.

Târgului internaţional INDAGRA este cel mai mare și important eveniment agricol din România fiind organizat, organizat de către ROMEXPO în parteneriat cu Camerele de Comerţ și Industrie din România sub Înaltul Patronaj al Președintelui României.

Fişiere ataşate (30)

înapoi

Centre judeţene APIA

Comunicare titluri creanţe
Consultare publică: "Modernizarea şi simplificarea Politicii Agricole Comune"
Programului Oficial de Internship al Guvernului României

Newsletter